Vanaf nu verkrijgbaar!

De laatste golf

€ 15,00
Vanaf nu verkrijgbaar!

De laatste golf

€ 15,00

Het verhaal speelt zich af in het begin van de zeventiende eeuw. De weeskinderen Suus en Job weten na vier jaar op wonderbaarlijke wijze uit de gevangenis te ontsnappen en slagen erin om ongezien aan boord van een groot zeilschip te komen. Wat volgt, is een onvergetelijke ontdekkingsreis. Aan de hand van de ervaren zeevaarder Richard beleven zij een ongekend spannende reis, die zeker niet zonder gevaren is. Ze ontmoeten op hun tocht veel mensen, die hen steeds iets verder op weg helpen tijdens hun grote avontuur. Maar is al die hulp genoeg om de laatste golf te trotseren?

 

Na ‘Op zoek naar een schat’ is ‘De laatste golf’ het tweede kinderboek van Dennis van Vilsteren. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting Het Vergeten Kind.

Productdetails

Taal: Nederlands

Bindwijze: hardcover

Druk: 1

Verschijningsdatum: oktober 2022

Aantal pagina's: 144 pagina's

Illustraties: ja

ISBN: 9789090364544

 

De Illustraties zijn gemaakt door Celien Holkamp. Een gedeelte van de opbrengst zal gaan naar Stichting Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Ons doel is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.

Tijn vindt samen met zijn vrienden Brian en Jurre een oude landkaart, die afkomstig is uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Op de oude kaart staan opvallende tekens. Van wie is deze kaart? En wat betekenen die vreemde tekens? Is het misschien een schatkaart? De drie vrienden gaan samen met hun buurmeisje Anne op onderzoek uit. Ze krijgen hulp uit onverwachte hoek en beleven een spannend avontuur!

 

Productdetails

Taal: Nederlands

Bindwijze: hardcover

Druk: 1

Verschijningsdatum: oktober 2020

Aantal pagina's: 96 pagina's

Illustraties: ja

ISBN: 9789082800647

 

De illustraties zijn gemaakt door Reitse Sybesma. Zijn zoon Tobias is 2 jaar geleden op 12-jarige leeftijd overleden aan hersenstamkanker. Reitse Sybesma is, direct na de dood van Tobias, de Tobias Sybesma Foundation gestart. Dit voor het stimuleren en financieren van (onderzoeks-) projecten en initiatieven om dichter tot een oplossing voor hersenstamkanker te komen. Via deze weg willen we geld inzamelen voor de Tobias Sybesma Foundation.

https://tobiassybesma.nl

 

Reactie plaatsen

Reacties

Saar (9 jaar)
4 jaar geleden

Echt een leuk boek!
Als je het leest lijkt het of je daar ook echt bent.

Cristel van Vilsteren
4 jaar geleden

Super leuk boek! Er zit echt een verhaal in. Moest zelfs een paar keer slikken. Allerlei aspecten komen aan bod, vriendschap, zieke, leven en dood, geschiedenis. Ik heb t in 1x uitgelezen. De tekeningen zijn echt mooi en beeldend gedaan!

Leandra
4 jaar geleden

Wauw wat een gaaf verhaal! Ik heb hem ineens uitgelezen. Hij was echt oprecht spannend. Het is een heel dagelijks verhaal met een super spannende wending! Daarna heb ik het boek mee naar mijn klas genomen (groep 4). Heb een promotie gehouden en iedereen wou het boek tegelijk lezen! Vooral toen ze hoorden dat het geschreven is door iemand uit het leger! Dat maakte wel de meeste indruk. De eerste lln heeft hem al bijna uit.

Rating: 5 sterren
4 stemmen