Loesoe in the sky

Gepubliceerd op 4 februari 2022 om 20:39

‘Ping”! Een bericht komt binnen. Ik stop met alles wat ik doe en kijk haastig op mijn toestel. Vals alarm. Het is Lisa, een vriendin van mij. Althans, via de digitale weg zijn wij enorm goede vrienden. Duimpjes, hartjes, Lisa en ik zijn dikke matties. Keerzijde is wel dat als Lisa bij mij in levenden lijve de oprit zou oplopen, ik met een katachtige duik achter de bank zou springen, maar dit terzijde. Het gaat natuurlijk om het bericht van Lisa. Het was een echte Lisa-foto. Een geregisseerde Facebook glimlach, een strakke kin met daarbij een happiness tekst, kortom daar stond Lady Luck! Ondersteund met muziek, waarbij de tekst in beeld komt, zodat iedereen leest waar het echt om draait. Lisa zit even in de ‘Ik neem het leven-heel-erg-serieus-fase.’ Soms heb je dat, dat mag, maar Lisa heeft het altijd. Ik weet, we moeten het niet onderschatten. Lisa is niet de enige, het zijn er velen. We hebben hier te maken met ware personalities, influenzers, lifechangers,  positivo’s, powerwomen en superguys, iedereen kent wel een Lisa in zijn of haar omgeving. Lisa is crazy, maar meer een gevalletje crazy in de put als je het mij vraagt! Laatst ging ze gitaarspelen én zingen, maar Lisa kan niet gitaarspelen en al helemaal niet zingen, toch vond ze de video blijkbaar insta-proof. Loesoe in de sky, dat is onze Lisa. Likes stromen binnen, nadat Lisa een foto deelt met al haar vrienden, uiteraard bedekt Lisa bijna de gehele foto, de rest van de vrienden komen er bekaaid vanaf. Nogmaals, iedereen kent de Lisa’s van deze wereld. De opmerkingen en comments zijn lief een mals, want het is goed bedoeld, maar soms denk ik; ‘Doe maar ff niet Lisa.’ Tegenwoordig gaat iedereen likend door het leven, ook ik strooi met hartjes en duimpjes, ik ben de moeilijkste niet, maar denk al snel, en door!! Nu snel dit stukje op de Socials gooien, zodat iedereen kan zien dat deze gastschrijver voor de vierde keer in de stentor staat. Het sterrenstof stijgt ook mij naar m’n kop. Dat is pas crazy. @stentor bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.